Skip to main content
PANO_20180124_182726

Find a Local HubSpot User Group

HubSpot User Groups (HUGs) are local meet-ups to help HubSpot users network, learn and grow. Find a HUG in your area using the directory below!

Amsterdam, NL

 • About Your HUG Leader

  Hoi! Welkom op de HUG-leader pagina van Heuvel Marketing. Bekijk hier onze volgende meetup in Amsterdam of leer ons eerst wat beter kennen. Wij zijn een full-service marketingbureau met als doel het laten groeien van jouw B2B bedrijf (MKB en MKB+). Dat doen we volgens de inbound marketing strategie, door geweldige content te combineren met de slimme marketing automation tool HubSpot. In 2010 waren wij de eerste HubSpot partner van Europa en in januari 2015 werden we de eerste Platinum partner van de Benelux. Iedereen binnen team Heuvel Marketing weet zijn weg te vinden binnen HubSpot en we houden onze kennis graag up-to-date door zo veel mogelijk HubSpot certificaten te behalen. Naast algemene HubSpot kennis heeft ieder teamlid een specialiteit zoals project management, HubSpot training, content creatie, merk identiteit, design, programmeren en sales ondersteuning. Tel hier 10 jaar ervaring met inbound marketing bij op en je kan er vanuit gaan dat wij iedere moderne B2B marketing uitdaging aankunnen. Inmiddels hebben we meer dan 100 HubSpot implementaties gedaan, het organische verkeer van websites verviervoudigd en voor sommige klanten meer dan 100 leads per maand gegenereerd. Natuurlijk helpen wij je graag op weg met tips om jouw B2B marketingstrategie te laten slagen met behulp van HubSpot. Wil je leren van onze ervaringen en die van andere Nederlandse HubSpot gebruikers? Meld je dan aan voor de volgende HUG Meetup!

 • About This HUG

  Iedere meetup staat in het teken van een bepaald thema. Als HUG-leader zorgen wij voor een (externe) spreker met een goed verhaal rondom dat thema, testen we jouw HubSpot en inbound marketing kennis en kom je in contact met andere gebruikers om ervaringen uit te wisselen.

 • Next HUG Meet-Up

  Nov 14, 2018

  Deze meetup is er weer volop ruimte om jouw ervaringen te delen, kennis te maken en te discusiëren met andere HubSpot gebruikers.

  Sign Up