Eindhoven, AN

 • Your HUG Leader

  Kelly Antonis

  Kelly Antonis

  HUG Leader Since: 2017

  HUG Co-Leader

  Thijs van Rosmalen, Camiel Freriks

 • Go to Group Homepage
 • About Your HUG Leader

  Kelly Antonis (Inbound Marketeer bij Webs) geeft samen met Thijs van Rosmalen (Inbound Marketing en Sales concultant) sinds 2017 de HubSpot User Group in Eindhoven vorm voor gebruikers in Zuid-Nederland – en beyond. Zelf gebruiken zij HubSpot dagelijks en helpen zij klanten in de B2B met het verbeteren van hun commerciële proces online. Webs is daarmee dé partner voor B2B bedrijven met groeiambities. Ze kijken er naar uit om gedreven collega-Marketeers en Salesprofessionals uit de B2B te ontmoeten die willen groeien met Inbound en HubSpot!

 • About This HUG

  Wil je graag met vakgenoten ideeën, best practices en kennis uitwisselen? En op de hoogte blijven van de laatste HubSpot ontwikkelingen zodat je je marketing en sales processen kunt verbeteren? Dan is deze HubSpot User Group echt iets voor jou. Deze HubSpot User Group is interessant voor alle B2B marketeers, Sales Managers en Commercieel Directeuren die gebruik maken of geïnteresseerd zijn in de software van HubSpot.

 • Next HUG Meet-Up

  HubSpot Hacking: haal het maximale rendement uit je HubSpot Tools
  Jun 28, 2018

  Jos Janssen (Inbound Marketing & Sales Consultant) en Remi Croese (Technisch Consultant) bij Webs nemen je tijdens een interactieve snelkooksessie mee in slimme manieren om de tool optimaal voor jou te laten werken. Van Koppelingen tot Workflows en van Campagnes tot Content Strategy; de volgende dag kun jij direct aan de slag om meer traffic, leads en klanten te genereren voor je organisatie. Wissel ideeën, best practices en kennis uit zodat jij je marketing en sales processen kunt verbeteren.

  Sign Up