Skip to main content
PANO_20180124_182726

Find a Local HubSpot User Group

HubSpot User Groups (HUGs) are local meet-ups to help HubSpot users network, learn and grow. Find a HUG in your area using the directory below!

Eindhoven, NL

 • Your HUG Leader

  Kelly Antonis

  Kelly Antonis

  HUG Leader Since: 2017

  HUG Co-Leader

  Thijs van Rosmalen, Camiel Freriks

 • Go to Group Homepage
 • About Your HUG Leader

  Kelly Antonis (Inbound Marketeer bij Webs) geeft samen met Thijs van Rosmalen (Inbound Marketing en Sales concultant) sinds 2017 de HubSpot User Group in Eindhoven vorm voor gebruikers in Zuid-Nederland – en beyond. Zelf gebruiken zij HubSpot dagelijks en helpen zij klanten in de B2B met het verbeteren van hun commerciële proces online. Webs is daarmee dé partner voor B2B bedrijven met groeiambities. Ze kijken er naar uit om gedreven collega-Marketeers en Salesprofessionals uit de B2B te ontmoeten die willen groeien met Inbound en HubSpot!

 • About This HUG

  Wil je graag met vakgenoten ideeën, best practices en kennis uitwisselen? En op de hoogte blijven van de laatste HubSpot ontwikkelingen zodat je je marketing en sales processen kunt verbeteren? Dan is deze HubSpot User Group echt iets voor jou. Deze HubSpot User Group is interessant voor alle B2B marketeers, Sales Managers en Commercieel Directeuren die gebruik maken of geïnteresseerd zijn in de software van HubSpot.

 • Next HUG Meet-Up

  INBOUND 2018 recap: de toekomst van Marketing en Sales
  Sep 18, 2018

  HubSpot's jaarlijkse INBOUND event in Boston brengt 19.000+ commerciële professionals van over de hele wereld bij elkaar die in 300+ sessies praten over de toekomst van marketing en sales. Webs woont het event bij en Thijs van Rosmalen (Inbound Marketing en Sales consultant) praat jou tijdens de volgende interactieve HUG bij over wat je echt moet weten om aan de frontlinie van je vakgebied te staan.

  Sign Up