Skip to main content
PANO_20180124_182726

Find a Local HubSpot User Group

HubSpot User Groups (HUGs) are local meet-ups to help HubSpot users network, learn and grow. Find a HUG in your area using the directory below!

Stockholm, SE

 • About Your HUG Leader

  Oliver Lopez är grundare och delägare i Structsales. Han har en lång karriär bakom sig inom försäljning med fokus inom komplex B2B-försäljning. Olivers styrka är att vara konkret och leverera handfasta tips kring hur man kombinerar traditionell försäljning med modern marknadsföring. Oliver föreläser frekvent för säljorganisationer både i Sverige och utomlands.

 • About This HUG

  Vi är en användargrupp för HubSpot-användare, digitala säljare och marknadsförare med bas i Stockholm. Perfekt för dig som vill nätverka och förbättra dina kunskaper.

 • Next HUG Meet-Up

  Sales Enablement
  Apr 24, 2019

  Som deltagare på eventet kommer du att få inspiration kring Sales Enablement som modell och även tips på hur du kan öka din affär genom att fokusera och optimera dina sälj- och marknadsinsatser. Du får dessutom exempel på hur Sales Enablement kan appliceras i HubSpot. Vi fortsätter sedan med ett kundcase där Structsales berättar hur vi implementerat Sales Enablement och Sales Development hos en av våra kunder och även vilka resultat arbetet genererat. Du får konkreta tips på vad du kan göra för att komma igång med Sales Enablement och roller som Sales Development, SDR.

  Sign Up